Sapte noi arestari au fost facute in cazul privind reteaua de meciuri trucate din Anglia in esaloanele inferioare, in care au mai fost retinute in decembrie sase persoane, informeaza Mediafax.

In total 13 barbati cu varste cuprinse intre 18 si 30 de ani au fost supusi unor interogatorii in diverse comisariate din Anglia, conform National Crime Agency (NCA).

Primii sase, intre care si atacantul "DJ" Campbell, fost component al unor echipe din Premier League, arestati in decembrie si apoi eliberati, au fost retinuti din nou, dupa care au fost eliberati pe cautiune. O audiere va avea loc la 8 aprilie.

Politia a deschis o ancheta in decembrie, dupa ce un fost fotbalist al echipei Portsmouth, Sam Sodje, i-a spus unui reporter sub acoperire de la Sun on Sunday ca a fost implicat in trucarea unor meciuri.

Sodje, fost international nigerian, a fost filmat de reporter relatand cum a lovit un adversar, la un meci din liga a treia engleza, pentru a fi eliminat, in schimbul sumei de 70.000 de lire sterline.

El a mai spus ca a aranjat ca alt fotbalist sa incaseze 30.000 de lire sterline pentru un cartonas galben la o partida din al doilea esalon. In inregistrarea video realizata fara ca Sodje sa stie, jucatorul a afirmat si ca poate sa aranjeze meciuri din Premier League si ca este pregatit sa trucheze partide de la Cupa Mondiala din Brazilia.