Champions League a ajuns la sferturile de finala, faza a competitiei unde s-au calificat doar numele cu adevarat importante ale Batranului Continent. Duelurile serii vor fi de cinci stele: Manchester United - Bayern Munchen si Barcelona - Atletico Madrid.

HotNews.roFoto: Hotnews

* Ambele partide vor incepe la ora 21:45

Manchester United - Bayern Munchen (direct TVR 1, Dolcesport 2, Digisport 2)

"Bayern este la acest moment una din cele mai puternice echipe din lume. Au castigat trofeul anul trecut, iar acum par sa fie si mai puternici. Ne vom juca insa sansa, nu avem ce pierde. Am evoluat bine in meciurile importante, vom vedea ce va fi in aceasta seara" - David Moyes, manager Manchester United.

"Ne vom duela in aceasta seara cu un club imens, o echipa capabila oricand sa invinga pe oricine. Sper sa putem sa ne facem jocul si sa oferim spectacol. Este o onoare pentru mine sa fac parte dintr-un asemenea meci. United are jucatori de certa valoare, care pot face oricand diferenta" - Josep Guardiola, antrenor Bayern Munchen.

Echipe probabile:

United: De Gea - Rafael, Ferdinand, Jones, Buttner - Carrick, Giggs - Valencia, Fellaini, Welbeck - Rooney (4-2-3-1)

Bayern: Neuer - Alaba, Martinez, Boateng, Rafinha - Lahm - Ribery, Kroos, Schweinsteiger, Robben - Muller (4-1-4-1).

Arbitru: Velasco Carballo (Spania)

Ultimele partide:

Manchester United - Aston Villa 4-1

(Rooney 20 45pen, Mata 57, Hernández 90+1 - Westwood 13)

Bayern - Hoffenheim 3-3

(Pizarro 31 40, Shaqiri 34 - Modeste 23, Salihović 44, Firmino 75)

FC Barcelona - Atletico Madrid (direct Dolcesport 1, Digisport 1)

"Atletico a aratat in acest sezon ca este o echipa care se poate bate cu oricine, indiferent de nume. Se afla pe primul loc in campionat, iar in Liga sunt sigur ca vom avea doua meciuri foarte grele. Trebuie sa fim ofensivi si sa nu le oferim prea multe spatii" - Gerardo Martino, antrenor FC Barcelona.

"Cred ca acesta va fi cel mai tare meci pe care il vom avea cu Barcelona. Catalanii au revenit la cea mai buna forma, iar asta s-a putut vedea si in Primera. Avem armele noastre si speram sa putem sa le punem in valoare" - Diego Simeone, antrenor Atletico Madrid.

Echipe probabile:

Barcelona: Pinto - Alves, Pique, Mascherano, Alba - Xavi, Busquets, Iniesta - Alexis, Messi, Neymar (4-3-3)

Atletico Madrid: Courtois - F.Luis, Godin, Miranda, Juanfran - Turan, M.Suarez, Gabi, Koke - Diego Costa, Villa (4-4-2).

Arbitru: Felix Brych (Germania)

Ultimele meciuri:

Espanyol - FC Barcelona 0-1

(Messi 77 penalti)

Bilbao - Atletico Madrid 1-2

(Muniain 6 - Diego Costa 22, Koke 55).