Rapidul se apropie sa isi schimbe inca o data proprietarul, dupa cum anunta Viorel Moldovan, antrenorul giulestenilor. "Se fac eforturi ca in cel mai scurt timp sa fie platiti jucatorii. Sper ca pana luni sa se semneze actele", a precizat fostul international roman.

Viorel MoldovanFoto: AGERPRES

"Se fac eforturi si sper ca in cel mai scurt timp sa venim cu plati pentru jucatori. Timpul e scurt, ne preseaza data de 28 martie si trebuie sa facem dovada platilor. M-am implicat personal si am fost la discutii cu actualul proprietar. Lucrurile par sa fie pozitive si sper sa reglam totul si sa semnam actele pana luni. Mi-am aratat dispozitia de a prelua pachetul de actiuni. Vom discuta la momentul respectiv despre cum am decis acest lucru, mai sunt multe de pus la punct", a declarat Viorel Moldovan, intr-o conferinta de presa, citat de Digisport.

"Vreau sa fiu foarte transparent, tot timpul imi propun acest lucru. Dupa meciul de la Constanta vom putea discuta mai multe. Saptamana asta am luat masa impreuna cu baietii si am discutat. Sunt pozitivi si optimisti. Au primit foarte bine vestea ca as putea sa le fiu si patron", a completat Moldovan.

"Eu nu-i vand clubul lui Viorel Moldovan, ii ofer gratis 50% din actiuni, iar 20% le voi oferi gratis suporterilor. Am spus mereu ca eu vreau binele Rapidului si vreau sa ajut clubul" - Adrian Zamfir pentru ProSport.

Viorel Moldovan si Adrian Zamfir, detinatorul pachetului majoritar de actiuni la Rapid, mai au doar cateva zile la dispozitie pentru a parafa cedarea formatiei din Liga 2 (pe 28 martie se va da verdictul instantei in dosarul de insolventa al Rapidului).