Mihai Stoica, condamnat la trei ani si sase luni de inchisoare in Dosarul Transferurilor, a cerut luni rejudecarea in cazul sau. Instanta Tribunalului Bucuresti a stabilit ca solicitarea poate fi judecata ca o contestatie in anulare, transmite Mediafax.

HotNews.roFoto: Hotnews

Magistratul de la Tribunalul Bucuresti care a judecat cererea formulata de avocatul lui Mihai Stoica a decis sa schimbe incadrarea juridica a cererii de aplicare a legii mai favorabile, sustinand ca aceasta intruneste toate conditiile unei contestatii in anulare.

Dupa reincadrarea cererii, instanta a ramas in pronuntare in ce priveste competenta judecarii cauzei, urmand sa stabileasca daca fi analizata de Tribunalul Bucuresti sau de Curtea de Apel.

Avocata lui Mihai Stoica a spus in fata instantei ca exista dovezi care arata ca faptele de care a fost acuzat Mihai Stoica s-au prescris.

In timpul judecarii cauzei, Mihai Stoica a stat in boxa acuzatilor si nu a facut nicio declaratie, el spunand doar ca sustine in totalitate pledoaria avocatei sale.

Ce a hotarat Curtea de Apel:

George Copos - 3 ani si 8 luni de inchisoare cu executare

MM Stoica - 3 ani si 6 luni cu executare, pentru inselaciune

Cristi Borcea - 6 ani si 4 luni de inchisoare cu executare

Ioan Becali - 6 ani si patru luni cu executare

Victor Becali - 4 ani si 8 luni cu executare

Jean Padureanu - 2 ani si 4 luni cu executare

Gica Popescu - 3 ani, o luna si zece zile cu executare

Gigi Netoiu - 3 ani si 4 luni cu executare.