Dupa ce a castigat mansa tur de la Londra (scor 2-0), Bayern este mare favorita in fata celor de la Arsenal. In cealalta partida a serii, AC Milan spera intr-o minune pe "Vicente Calderon", in fata lui Atletico Madrid (partide din optimile competitiei).

HotNews.roFoto: Hotnews

Bayern Munchen - Arsenal (21:45 - Allianz Arena)

* in tur, germanii s-au impus cu 2-0

Meciul va fi in direct pe Digisport 1 si Dolcesport 1

Echipe probabile:

Bayern: Neuer - Rafinha, Martinez, Dante, Alaba - Lahm - Robben, Gotze, Kroos, Ribery - Mandzukic (4-1-4-1)

Arsenal: Fabianski - Gibbs, Koscielny, Mertesacker, Sagna - Flamini, Wilshere - Podolski, Ozil, Cazorla - Giroud (4-2-3-1)

"Normal ca 2-0 este un rezultat foarte bun obtinut de noi. Vreau insa sa va spun ca nu suntem calificati. Arsenal este o echipa buna, competitiva, iar returul va fi unul foarte dificil" - Josep Guardiola, antrenor Bayern Munchen.

"Suntem concentrati si ne dorim sa facem un rezultat mare la Munchen. Ceea ce s-a intamplat anul trecut este foarte important pentru noi (n.r. Arsenal a castigat pe terenul lui Bayern). Statisticile sunt impotriva noastra, dar sa nu uitam ca am fost aproape sa ne calificam cu AC Milan, dupa ce am pierdut cu 4-0 in tur" - Arsene Wenger, antrenor Arsenal.

Atletico Madrid - AC Milan (21:45 - Vicente Calderon)

* in tur, ibericii s-au impus cu 1-0

Meciul va fi in direct pe TVR1, Dolcesport 2 si Digisport 2

Echipe probabile:

Atletico Madrid: Courtois - Juanfran, Miranda, Godin, F.Luis - Gabi, Arda Turan, M.Suarez, Koke - Diego Costa, Villa (4-4-2)

AC Milan: Abbiati - Abate, Bonera, Rami, Emanuelson - Essien, De Jong - Taarabt, Kaka, Poli - Balotelli (4-2-3-1)

"Avem jucatori buni si am aratat in partida tur ca putem sa castigam impotriva oricui. Ne asteapta un retur dificil, dar stim cum sa abordam disputa. Milan este o echipa periculoasa, iar Balotelli poate decide un meci, atunci cand se afla intr-o zi buna. Italienii au nevoie sa inscrie, trebuie sa iasa la joc, iar acest lucru ne convine" - Diego Simeone, antrenor Atletico Madrid.

“Va fi un meci deschis, nimeni nu poate sti ce se va intampla. Ei eu un avantaj dupa ce s-au impus in tur cu 1-0, dar calificarea nu este insa decisa. Suntem pregatiti pentru aceasta lupta, trebuie sa marcam goluri. Putem scrie istorie inca o data. Este mereu frumos sa joci pe un stadion important precum acesta. Nu trebuie sa ne facem griji pentru atmosfera apasatoare, suntem pregatiti pentru astfel de meciuri” - Clarence Seedorf, antrenor AC Milan.