HotNews.ro a scris in urma cu o zi despre scaunele de pe cateva sectoare de la una dintre peluzele Arenei Nationale care au fost schimbate recent fara a se tine cont de cromatica speciala a scaunelor si de asezarea in mozaic a tricolorului peste tribunele arenei. Reprezentantii Primariei Capitalei au precizat pentru HotNews.ro ca s-a luat aceasta decizie deoarece firma care produce scaunele colorate nu le mai avea pe stoc si ca "ca pattern-ul initial va fi refacut odata cu livrarile in curs conform culorilor solicitate".

Scaune montate aiurea pe Arena NationalaFoto: HotNews / Dan Popescu

"Obligativitatea inlocuirii scaunelor de pe National Arena revine exclusiv organizatorilor", se arata in raspunsul Primariei Bucuresti primit de HotNews.ro.

Reprezentantii ALPAB au mai precizat pentru HotNews.ro ca firma care produce scaunele respective nu a avut pe stoc culorile solicitate si astfel s-a decis inlocuirea scaunelor in configuratia actuala.

"Avand in vedere standardele impuse de regulamentele internationale cu privire la certificarile tehnice si de calitate ale scaunelor cu care sunt dotate arenele publice si faptul ca acestea nu se produc in Romania va aducem la cunostinta ca pattern-ul initial va fi refacut odata cu livrarile in curs conform culorilor (RAL) solicitate", mai precizeaza Primaria Capitalei.

Foto: HotNews.ro / Dan Popescu