George Copos, fostul actionar majoritar al echipei Rapid, a precizat, intr-o postare pe blog-ul personal, ca se simte nevinovat si ca nu a savarsit nicio fapta penala. Pe 4 martie, omul de afaceri a fost condamnat la trei ani si opt luni de inchisoare pentru implicarea in "Dosarul Transferurilor".

George CoposFoto: AGERPRES

"Informez opinia publica asupra faptului ca ma voi conforma întrutotul obligatiilor ce îmi revin în urma pronuntarii deciziei mai sus amintite. Cu toate acestea, îmi exprim surprinderea fata de decizia Curtii de Apel Bucuresti intrucat ma consider nevinovat.

Sunt nevinovat pentru ca nu am savarsit nicio fapta penala si ma asteptam ca hotararea de achitare pronuntata de Tribunalul Municipiului Bucuresti sa fi fost mentinuta de Curtea de Apel Bucuresti.

In consecinta, continui sa imi afirm nevinovatia. Astept motivarea deciziei de condamnare pentru a face demersuri legale necesare in vederea repararii acestei hotarari profund nedrepte. Doresc sa imi asigur angajatii si partenerii de afaceri ca toate angajamentele asumate de societatile comerciale membre ale Holdingului ANA vor fi respectate cu loialitate", a afirmat George Copos, intr-un comunicat de presa remis redactiei HotNews.ro.

In acest moment, George Copos este incarcerat la Penitenciarul Rahova.