Presedintele FRF, Razvan Burleanu, a declarat, vineri, intr-o conferinta de presa sustinuta la baza sportiva de la Mogosoaia, ca nu va semna petitia de gratiere a lui Gica Popescu, condamnat la inchisoare in "Dosarul Transferurilor", chiar daca fostii fotbalisti ai generatiei de aur se vor supara, informeaza Mediafax.

Razvan Burleanu, presedinte al FRFFoto: AGERPRES

"Nu voi semna acea petitie, nu vreau sa se inteleaga altceva. Decizia justitiei e un act normal la bunul mers al societatii. Cu toata supararea colegilor de generatie ai domnului Gheorghe Popescu, nu o voi semna", a declarat Razvan Burleanu, noul presedinte al FRF.

Gicu Balaci, presedintele gruparii Dunarea Calafat - prima la care a activat "Baciul", a inceput strangerea de semnaturi pentru ca fostul international roman sa fie eliberat din inchisoare.

De asemenea, Crin Antonescu a precizat ca sustine gratierea lui Gica Popescu: "A fost un adevarat ambasador al Romaniei".

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, si-a exprimat si el parerea ca "ar semna o petitie pentru gratierea lui Gica Popescu".

Victor Ponta: "Ca premier nu ma pot pronunta. Ca simplu cetatean al Romaniei, sigur ca sustin cererea de gratiere".