Razvan Burleanu a sustinut, joi, prima conferinta de presa din postura de presedinte al FRF. Noul conducator al fotbalului romanesc a vorbit, printre altele, despre prima schimbare pe care a facut-o: Gheorghe Chivorchian a fost numit secretar general in locul lui Adalbert Kassai. "Am incredrere in selectionerul Piturca", a mai precizat Burleanu.

Razvan BurleanuFoto: AGERPRES

"Inainte de toate vreau sa multumesc membrilor afiliati care mi-au oferit voturile lor pentru a castiga presedintia FRF si iubitorilor fotbalului care mi-au trimis mailuri, mi-au dat telefoane, m-au sprijinit... Nu-i vom dezamagi. Ii multumesc domnului Mircea Sandu, pentru sprijinul pe care este dispus sa mi-l acorde. FRF va intra intr-o alta etapa, puternic racordata la ceea ce presupune occidentul, meritocratie, profesionism. Am inceput cu o intalnire cu Mircea Sandu, am schimbat impresii, mi s-au pus la dispozitie documente, maine vom avea o vizita impreuna la Centrul National Mogosoaia si Buftea" - Razvan Burleanu, noul presedinte al FRF.

ll sustine pe Victor Piturca

Acesta l-a reconfirmat în functia de selectioner al nationalei României pe Victor Piturca: "M-am întâlnit aseara cu domnul Victor Piturca, l-am asigurat de toata sustinerea mea, de aprecierea mea, pentru ca am vazut ca aprecierile mele la adresa unor tineri antrenori romani au fost rastalmacite si deja dadeati alt selectioner. Nu e cazul, Victor Piturca ramane selectionerul României" - Razvan Burleanu.

Chivorchian, in locul lui Kassai

"O sa fiu o persoana deschisa presei, asa cum a fost si pana acum. Ne propunem doar doua mandate, vor fi niste schimbari. Noul secretar general este Chivorchian, trezorierul e Filimon. Seful CCA ramane domnul Alexandru Deaconu. Am dormit foarte linistit, eu mereu dorm asa. A fost o campanie extenunanta, de trei luni, dar plina de surprize placute. Ma refer aici la aceste intalniri cu toti membrii afiliati, la ei acasa, a fost un bun prilej de a primi sugestii, recomandari din partea lor, pe care le veti vedea implementate la nivelul FRF" - Razvan Burleanu.

Razvan Burleanu (29 de ani) este, incepand de miercuri, noul presedinte al Federatiei Romane de Fotbal. In turul doi, Burleanu a acumulat 113 voturi si l-a invins pe Vasile Avram (a adunat doar 58 de voturi). Dupa 24 de ani, FRF-ul nu mai este condus de Mircea Sandu.