Noul conducator al FRF, Razvan Burleanu, a declarat miercuri seara, dupa meciul amical Romania - Argentina, ca selectionerul Victor Piturca si staful sau au toata sustinerea sa si a subliniat ca nu este un presedinte care schimba antrenori, informeaza dolce-sport.ro, conform Mediafax.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Am tinut sa ma vad cu domnul Piturca si staful sau. I-am asigurat de sustinerea mea. Am stabilit o intalnire cu el. Cu totii ne dorim sa facem performanta. Am lamurit chestiunea asta si cred ca am fost ferm in ceea ce am spus. Nu sunt un presedinte care schimba antrenori. Vreau sa ne asumam toate optiunile. Piturca si staful sau au toata sustinerea mea. O sa avem un proces de consultare. Ma astept sa avem o implicare mai puternica de la el si staful lui privind proiectele de viitor. Nu se vor schimba cu nimic lucrurile", a spus Razvan Burleanu la Dolce Sport.

Despre Adalbert Kassai

"Maine (n.r. - joi) aflam daca se ascund clauze de care nu stiam in contractul lui Kassai. Nu am cum sa colaborez cu domnul Kassai. Domnul Kassai e o persoana rudimentara care nu foloseste conceptul de management", a completat Razvan Burleanu.

Razvan Burleanu (29 de ani) este, incepand de miercuri, noul presedinte al Federatiei Romane de Fotbal. In turul doi, Burleanu a acumulat 113 voturi si l-a invins pe Vasile Avram (a adunat doar 58 de voturi). Dupa 24 de ani, FRF-ul nu mai este condus de Mircea Sandu.