​Romania va intalni Argentina intr-o partida amicala, iar Victor Piturca si-a stabilit deja obiectivul pentru aceasta disputa: "Sper sa realizam un meci bun, imi doresc sa nu pierdem partida", a precizat selectionerul intr-o conferinta de presa.

Victor PiturcaFoto: HotNews / DP

"Argentinienii au 26 de jucatori, 3 nu vor fi trecuti pe banca. Au venit si cei din campionatul Argentinei, nu credeam ca vin, dar aseara am aflat ca sunt 26. Primul meci din acest an si dupa ratarea barajului. Situatia nu este cea pe care ne-o doream. Intalnim una dintre cele mai bune echipe din lume. Sper sa realizam un joc bun si un rezultat bun, ca si în cazul meciurilor cu Uruguay si Belgia. Obiectivul meu si al jucatorilor este sa nu pierdem meciul. Ar fi fantastic daca am bifa un rezultat prozitiv" - Victor Piturca.

Despre tricolori

"Ii vad optimisti, asta ma face si pe mine sa sper ca vom avea un rezultat bun. Am mai avut discutii individuale cu ei, a trecut deja destul timp. Am fi vrut sa fim printre echipele prezente in Brazilia, dar nu se mai poate face nimic. Evolutia noastra este mult mai buna contra echipelor sud-americane. Mai greu este sa joci impotriva unei echipe ca cea a Greciei, care practica un joc de uzura. Ei au de la mijloc in sus jucatori formidabili. Argentina nu face un marcaj atat de strans, putem sa reusim jocuri bune, sper sa se intample si maine seara" - Victor Piturca.

Messi, Higuain si Lavezzi, marile pericole

"Sunt sase schimbari pe care pot sa le fac, in functie de nevoie, in functie de cum va decurge jocul. As vrea sa ii folosesc pe toti pe care ii am la dispozitie, dar nu pot face decat sase schimbari. De la mijloc in sus trebuie sa acordam atentie speciala si lui Messi, dar si lui Higuain, Lavezzi. Calitatea gazonului este foarte buna, terenul e drept. Pacat ca nu am dat copertina de duminica. Pana la ora jocului va fi foarte bun terenul. Romania poate surprinde echipa Argentinei", a conchis Victor Piturca.

Meciul dintre Romania si Argentina se va disputa miercuri, de la ora 21:00, pe Arena Nationala, urmand sa fie in direct pe Protv si Live Text pe HotNews.ro.