Manuel Pellegrini l-a atacat dur pe centralul partidei Manchester City - FC Barcelona (0-2), antrenorul "cetatenilor" fiind de parere ca suedezul Jonas Eriksson i-a favorizat pe catalani. "Arbitrul a decis rezultatul meciului", a fost de parere Pellegrini.

Minge de fotbalFoto: Dppi/Joaquin Corchero / Zuma Press / Profimedia

"Arbitrul a decis rezultatul meciului si eu i-am spus asta. Inaintea acelui penalti, a fost un fault asupra lui Navas si era la trei metri de faza. In plus, faultul (n.r. - de la penalti) a fost in afara careului" - Manuel Pellegrini.

"Meciul a fost foarte echilibrat, cele doua echipe au avut ocazii de a marca. Dar inaintea penaltiului, Barca nu a avut niciuna. Pentru o partida de o asemenea importanta, nu stiu daca a fost o idee buna sa delegi un arbitru suedez. Exista in Europa tari care conteaza in fotbal mai mult decat Suedia. Acest tip de meciuri cere arbitri mai experimentati. Delegarea unui arbitru care a gresit impotriva Barcelonei anul trecut, in optimi, a fost o eroare. El a gresit la meciul cu AC Milan fata de Barcelona, iar acum si-a reparat greseala", a conchis Pellegrini, citat de Mediafax.

Meciul retur se va disputa pe 12 martie, pe "Camp Nou" din Barcelona.