Atacantul roman Raul Rusescu a debutat cu o "dubla" in campionatul de fotbal al Portugaliei, vineri seara, in meciul castigat de Sporting Braga cu scorul de 3-0 in fata formatiei Vitoria Guimaraes, pe teren propriu, in etapa a 15-a, ultima a turului, informeaza Agerpres.

Raul Rusescu - primul gol pentru Sporting BragaFoto: Captura YouTube

Fostul stelist debutase la Braga saptamana trecuta, in Cupa Portugaliei (2-0 cu Arouca). Rusescu, imprumutat de la Sevilla FC, a fost titular la Braga, marcand in minutele 66 si 72, dupa ce Felipe Pardo deschisese scorul in min. 31. Raul Rusescu a fost schimbat cu Edinho in min. 88 si a iesit de pe teren in aplauzele celor 12.577 spectatori.

"Rusescu a fost aplaudat rasunator. Un debut marcat de doua goluri, dovedind mobilitate si instinct de marcator. Nu ar fi putut fi o demonstratie mai convingatoare a atacantului roman", a scris reputatul cotidian portughez A Bola in comentariul live al partidei.

In clasament, pe primul loc se afla Sporting Lisabona, cu 33 puncte, urmata de FC Porto, 33 p, Benfica, 33 p, GD Estoril, 24 p, toate din cate 14 meciuri, Vitoria Guimaraes, 23 p, Sporting Braga, 22 p, ambele din 15 jocuri.

Golurile marcate de Raul Rusescu