​Silviu Lung a vorbit pentru prima data dupa accidentul rutier in care a fost implicat in cursul zilei de miercuri (a avut loc la Radovan, in Dolj). "Imi pare nespus de rau, in viata am incercat sa fac doar bine. A murit un om, asta este durerea cea mai mare", a precizat fostul portar.

Silviu LungFoto: Gazeta de Sud

"Multe lucruri nu imi amintesc, dar era o curba, era ceata foarte mare si m-am trezit exact cu masina aproape de masina mea. Am tras de volan putin in dreapta si ne-am lovit amandoi. In ultima clipa am zarit masina.

Nu e cum am inteles ca ma grabeam, nici vorba de asa ceva. Mergeam normal, cred ca in jur de 60 pentru ca era ceata, dar problema este ca a murit un om si imi pare nespus de rau.

Aici este durerea cea mai mare, ca a murit un om. Lucrul acesta ma afecteaza foarte mult. Imediat dupa impact stiu ca m-am lovit foarte rau, nici nu am sesizat pe moment ce s-a întâmplat. Nici nu stiu cum m-am dat jos din masina, pentru ca o usa era blocata, eram foarte ametit. Am aflat acolo ca cineva mi-a spus ca a murit.

Ma bucur ca fetita este mai bine. O sa ma duc cand o sa pot la ea. Imi pare nespus de rau pentru ca in viata am incercat sa fac numai bine si a fost acum accidentul acesta si imi pare foarte rau. Transmit condoleante familiei" - Silviu Lung pentru Romania TV.

Accidentul a avut loc miercuri, in jurul orei 15.00, pe drumul european E 79, care leaga Craiova de Calafat, in localitatea doljeana Radovani, dupa ce autoturismul Mercedes condus de Silviu Lung a intrat pe contrasens si a lovit frontal o masina Renault in care se aflau trei persoane.