Fostul portar Silviu Lung implicat, miercuri, intr-un accident rutier in judetul Dolj, soldat cu moartea unui barbat si ranirea sa si a altor doi tineri, este in stare buna si va mai ramane internat in Spitalul Judetean Craiova cel mai probabil pana vineri. Fata de 16 ani ranita in accident "are o stare proasta in general" si se asteapta momentul potrivit pentru a fi operata, informeaza Mediafax.

Masina care a intrat in contact cu Mercedes-ul lui Silviu LungFoto: Gazeta de Sud

Seful Sectiei de Neurochirurgie a Spitalului Judetean (SJU) Craiova, Alexandru Camenita, a declarat, joi, ca Silviu Lung "mai are ameteli si îl doare capul".

"Silviu Lung are o stare generala buna, dar va mai ramane internat cel mai probabil si in cursul zilei de astazi (n.r. - joi) si maine, pentru ca mai are ameteli, il doare capul, dar loviturile suferite la nas si frunte nu-i pun probleme. Vrea sa fie lasat in pace, sa nu fie supus presiunii media", a afirmat Alexandru Camenita.

El a precizat ca fata de 16 ani, ranita in accident si aflata in starea cea mai grava, "are o stare proasta in general", medicii urmand sa decida "momentul cel mai bun in care s-ar putea interveni chirurgical".

"Pacienta are un hematom la cap, vom decide in orele urmatoare care este momentul cel mai bun in care s-ar putea interveni chirurgical, are o stare proasta in general", a mai spus Alexandru Camenita.

Tanara este în prezent internata pe Sectia de Neurochirurgie a SJU Craiova.

Conform sursei citate, fratele fetei, in varsta de 15 ani, ranit de asemenea in accidentul de miercuri este in stare buna si va ramane internat la Sectia de chirurgie-ortopedie-pediatrie.

Accidentul a avut loc miercuri, in jurul orei 15.00, pe drumul european E 79, care leaga Craiova de Calafat, in localitatea doljeana Radovani, dupa ce autoturismul Mercedes condus de Silviu Lung a intrat pe contrasens si a lovit frontal o masina Renault in care se aflau trei persoane.