Atacantul Raul Rusescu va fi imprumutat, in perioada de transferuri din ianuarie, de formatia spaniola FC Sevilla echipei portugheze Sporting Braga, clubul lusitan avand optiunea de a-l cumpara pe jucatorul roman in vara. Informatia a fost confirmata de Victor Becali, impresarul fotbalistului, informeaza Mediafax.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Este un pas bun, pentru ca sunt convins ca va juca titular la Braga. Ei au si o optiune de cumparare din vara. Pentru Raul este important sa joace si atunci am ales aceasta solutie, care convine si clubului si jucatorului si se va perfecta în zilele urmatoare" - Victor Becali, la Sport.ro.

Golgheterul Ligii I in sezonul trecut, Raul Rusescu, a fost transferat, in iunie, de la Steaua la echipa FC Sevilla, cu care a semnat un contract pe cinci ani. Sevilla a platit clubului bucurestean suma de 2,2 milioane de euro pentru Rusescu. El a evoluat in sapte partide pentru formatia spaniola, dintre care numai una in campionat, marcand trei goluri, toate in Liga Europa.

Braga, formatie eliminata din play-off-ul Ligii Europa de Pandurii Targu Jiu, ocupa locul 7 in prima liga portugheza, cu 19 puncte, in 14 etape. Pe primele trei locuri sunt clasate Sporting Lisabona, FC Porto si Benfica, toate cu cate 33 de puncte, despartite de golaveraj.