Grupul Eurosport a semnat un contract cu Premier League referitor la drepturile de transmisie in Romania, in direct si in exclusivitate, a primei ligi a campionatului englez de fotbal, incepand din data de 21 decembrie si pana in anul 2016, se arata intr-un comunicat al cunoscutului canal de televiziune paneuropean, citat de Agerpres.

Acordul cuprinde drepturile de transmisie in Romania pentru restul sezonului 2013-2014, precum si pentru sezoanele 2014 - 2015 si 2015 - 2016. Versiunea in limba romana a canalului Eurosport va transmite in direct cele mai interesante partide din cadrul fiecarei etape din Premier League. Vor fi de asemenea transmise ample rezumate ale fiecarei etape.

Grupul Eurosport a achizitionat, de asemenea, drepturile de transmisie pentru Internet si echipamente mobile. Fanii vor putea urmari meciuri in direct si la cerere si pe Eurosport Player, platforma de transmisie simultana online a Grupului. Serviciul este accesibil pe mobile, PC, tablete si smart TV. Transmisiunile online sunt accesibile doar utilizatorilor din Romania, se subliniaza in comunicat.