Despartite de sase puncte in clasament, Steaua si Astra se vor duela pe "Arena Nationala", incepand de la ora 20:30 (Liga 1, etapa XIX). Campioana are doua meciuri mai putin disputate decat echipa din Giurgiu. Meciul va fi in direct pe Digisport 1 si LIVESCORE pe HotNews.ro.

Laurentiu ReghecampfFoto: HotNews / DP

Steaua Bucuresti:

Victorii: 10

Remize: 5

Infrangeri: 0

Golaveraj: 32-10

Puncte castigate acasa: 16

Puncte castigate in deplasare: 19

Astra Giurgiu:

Victorii: 13

Remize: 2

Infrangeri: 2

Golaveraj: 43-15

Puncte castigate acasa: 22

Puncte castigate in deplasare: 19.

Echipe probabile:

Steaua: Tatarusanu - Rapa, Szukala, Gardos, Latovlevici - Bourceanu, Pintilii - Ad. Popa, Stanciu, Tanase - Piovaccari. Antrenor: Laurentiu Reghecampf

Astra: Coman - Matel, Muresan, Gaman, Morais - Yahaya, Laban - Yoda, Budescu, William - Yazalde. Antrenor: Daniel Isaila.

"Din punctul meu de vedere, in aceste doua meciuri, cred ca noi suntem favoriti si consider ca echipa noastra e mai valoroasa ca a lor. Cred ca putem castiga ambele meciuri" - Alex Bourceanu, la Digisport.

"Steaua are o echipa destul de buna si nu cred ca ei acum sunt intr-o perioada mai dificila. Au avut cateva accidente, dar si-au revenit. Cat despre faptul ca suporterii vor veni in numar mare pe Arena Nationala, pe mine, unul, ma motiveaza acest aspect, imi place sa joc pe un stadion plin" - Constantin Budescu, la Digisport.