Steaua a remizat la Galati, scor 1-1, intr-o partida contand pentru etapa cu numarul XVII din Liga 1. Campioana Romaniei a bifat astfel a patra remiza consecutiva in campionat. "Un rezultat echivalent cu un esec. Presiunea este uriasa, dar totul depinde inca de noi", a declarat Mihai Stoica, managerul general al ros-albastrilor.

Mihai StoicaFoto: HotNews / Dan Popescu

Click aici pentru rezultate si clasament.

"Este un rezultat echivalent cu un esec. Principalele noastre contracandidate au obtinut victorii aici. Presiunea este uriasa incepand de astazi pentru ca am reusit sa pierdem puncte. Pornim de la zero si totul depinde de la noi.

In ultimele sase meciuri de campionat avem cinci deplasari. Nu este in regula, dar nu reprosez nimic nimanui.

Chiar daca sunt conditii de a juca, consider ca ar trebui intrerupt campionatul. Temperatura nu este propice performantei si este pacat sa se decida campioana la -5 grade Celsius", a declarat Mihai Stoica la Digisport.

Reghecampf: "Am facut multe greseli"

"Am facut foarte multe greseli in repriza a doua. Parvulescu si Tanase nu stat bine deloc la faza golului. Trebuie sa fim mai responsabili, sa fim mai barbati. Dar sa jucam si mai simplu.

Cred ca daca vom juca urmatoarele meciuri trebuie sa schimbam, sa ne adaptam jocul la aceste terenuri. E si o oboseala psihica la noi, e clar. E pacat sa conduci cu 1-0, dar sa pierzi victoria. Le-am spus jucatorilor sa joace simplu pe acest teren. Pe noi ne intereseaza acum mai mult meciul cu Ceahlaul decat cel cu Chelsea" - Laurentiu Reghecampf la Digisport.