Marcel Puscas si-a anuntat, in cursul zilei de miercuri, candidatura la alegerile pentru functia de presedinte al Federatiei Romane de Fotbal, informeaza Mediafax.

Marcel PuscasFoto: AGERPRES

"Candidez la sefia FRF. Pot fi o alternativa intre cele doua candidaturi anuntate deja (n.r. - Gheorghe Popescu si Razvan Burleanu). Am acumulat destula experienta de-a lungul timpului, fiindca am putut sa lucrez de la o echipa de judet pana la una ca Steaua", a declarat Marcel Puscas, la Sport.ro.

Puscas a ocupat in trecut functia de presedinte al sectiei de fotbal in cadrul CSA Steaua.

Presedintele FR de Minifotbal, Razvan Burleanu, si fostul international Gheorghe Popescu sunt singurii care si-au lansat oficial candidatura la presedintia Federatiei Române de Fotbal, acesta din urma fiind sustinut si de actualul presedinte al FRF, Mircea Sandu, care a anuntat ca nu isi mai doreste inca un mandat la sefia institutiei.

In afara de acestia, numele altor patru oameni de fotbal, Adrian Porumboiu, Vasile Avram, Gheorghe Chivorchian si Anghel Iordanescu, au fost vehiculate ca se vor afla pe lista candidatilor la functia de presedinte al FRF.