Ludovic Fattizzo, agentul lui Adrian Mutu, a vorbit cu presa italiana despre revenirea fostului decar al nationalei Romaniei in Liga 1. "Ajaccio are probleme financiare, salariul lui Mutu era aproape egal cu veniturile totale ale celorlalti fotbalisti din lot", a explicat Fattizzo.

Adrian MutuFoto: Hotnews

"La 35 de ani, Mutu si-a dorit sa revina acasa si sa-si incheie cariera in Romania. Petrolul Ploiesti este pe locul doi in clasament, iar orasul este la 20 de minute distanta de Bucuresti. Ajaccio are probleme financiare.

Antrenorul Fabrizio Ravanelli a costat destul de mult si nici nu a plecat gratis. In acest moment, clubul are o gaura considerabila in buget, iar despartirea de Mutu a fost inevitabila. Salariul lui Mutu la Ajaccio era aproape egal cu veniturile totale ale celorlalti fotbalisti din lot", a declarat Ludovic Fattizzo, citat de tuttomercatoweb.com

Mutu va reveni in Liga 1 (la Petrolul Ploiesti) la o distanta de 14 ani dupa transferul sau de la Dinamo la Inter Milano. De-a lungul timpului, Adrian Mutu a evoluat la FC Arges, Dinamo, Inter Milano, Verona, Parma, Chelsea, Juventus, Fiorentina, Cesena si Ajaccio.