​Steaua va incerca impotriva celor de la Schalke sa obtina prima victorie in actuala editie a Champions League. "Va fi un meci foarte important pentru noi, ultima sansa pentru primavara europeana", a declarat Laurentiu Reghecampf, antrenorul campioanei Romaniei. Steaua vs Schalke se va disputa marti, de la ora 21:45, urmand sa fie LiveText pe HotNews.ro.

Laurentiu ReghecampfFoto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro

Despre meciul cu Schalke

"Un meci important pentru noi, de fapt pentru noi va fi ultima sansa pentru ca daca nu castigam nu vom mai avea nicio sansa sa ne calificam in primavara europeana. Va fi un meci greu, vom intalni o echipa puternica. Ne amintim meciul din Germania. Am avut timp sa discutam si de meciul de la Targu Jiu. Este important si pentru jucatori sa castige primul meci din Champions League" - Laurentiu Reghecampf.

Care sunt problemele de lot

"Avem probleme de lot, in afara de Filip si Pintilii care sunt accidentati pe o perioada mai lunga, Paul Parvulescu si Tatu nu pot evolua marti seara. Parvulescu trebuie sa ia antibiotice pana maine, Tatu are probleme la genunchi, am incercat sa il recuperam, dar nu e suficient timp" - Laurentiu Reghecampf.

Campionatul si Cupa, obiectivele Stelei

"Pentru noi in momentul de fața cel mai important lucru este sa ne castigam meciurile din campionat. Meci duminica cu Petrolul, dubla cu Otelul din Cupa si campionat. Sunt multi jucatori care nu pot juca pentru ca sunt accidentați, dar si asa vom incerca sa ducem la bun sfarsit tot ce ne-am dorit sa realizam. In fiecare meci pe care l-am jucat in UEFA Champions League am incercat sa castigam, dar acesta este nivelul si nu am reusit" - Laurentiu Reghecampf.

Despre puterea nemtilor

"Compartimentul ofensiv este cel mai tare la Schalke - Draxler, Boateng, Farfan si probabil Mayer sunt jucatori foarte periculosi, care daca vor avea spatii ne vor pune probleme. Vom aborda meciul ofensiv, dar trebuie sa fim foarte atenti in momentele in care vom pierde mingea", a conchis Laurentiu Reghecampf.