Cosmin Contra, antrenorul Petrolului, a confirmat discutiile cu Adrian Mutu, atacantul celor de la Ajaccio fiind aproape de a semna cu Petrolul, informeaza presa prahoveana.

Adrian MutuFoto: HotNews / DP

Ar putea ajunge din iarna

"Am avut mai multe discutii cu Adrian Mutu si exista in acest moment un acord ferm al jucatorului ca, din retur, va juca la Petrolul. Mai mult decat atat, pot sa va spun ca nici oficialii de la Ajaccio, actualul club al lui Mutu, nu se opun acestui transfer" - Dan Capra, presedinte Petrolul, pentru Jurnalul Prahovean.

Cosmin Contra: "Ar fi o mare lovitura"

"Este adevarat, in urma cu ceva vreme am avut o discutie pe aceasta tema cu Adrian, dar el mi-a spus ca trebuie sa-si rezolve problemele cu Ajaccio. Cum se stie, el mai are 18 de luni de contract cu francezii. Asa incat a ramas ca Mutu sa incerce sa poata descurca situatia, pentru ca Petrolul il asteapta. Va imaginati ce lovitura ar da echipa noastra prin venirea acestui talentat international" - Cosmin Contra, pentru Telegrama.ro.

Ce spune Adrian Mutu

"Vreau sa vin in Romania acum, in decembrie. Sper sa-mi rezolv aici, mai am un an si jumatate contract. Vreau sa ma intorc in Romania si as vrea sa mai joc un an si jumatate. Nu e vorba de Dinamo" - Adrian Mutu, la Digisport, la finalul partidei Romania - Grecia.