​Vineri se vor desfasura cele patru partide din barajul de calificare la Mondialul de fotbal din 2014. Jurnalistii de la tuttomercatoweb.com au facut o prezentare a meciurilor. "Jocul Portugalia - Suedia va fi unul fascinant, un duel intre Cristiano Ronaldo si Ibrahimovic. La polul opus se afla Grecia - Romania, o disputa intre doua nationale modeste", scriu gazetarii italieni.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Punctul culminant al campaniei europene de calificare va fi vineri, cu patru provocari. Tragerea la sorti pentru baraj a fost cruda deoarece fie Cristiano Ronaldo, fie Ibrahimovic va urmari Campionatul Mondial de la televizor. Jocul dintre Portugalia si Suedia va fi cea mai fascinanta partida.

La polul opus se afla meciul dintre Grecia si Romania, nationale mai degraba modeste, lipsite de veleitati tehnice. Chiar daca Islanda are câtiva jucatori interesanti, o calificare a reprezentativei nordice in fata Croatiei ar reprezenta un miracol. De urmarit este si partida dintre Ucrainasi Franta deoarece francezii sunt recunoscuti pentru faptul ca pot capota in momente decisive.

Cea mai recenta intamplare de acest gen se putea consuma in preliminariile pentru Campionatul Mondial trecut cand numai golul lui Henry a permis Frantei sa mearga in Africa de Sud", se precizeaza pe tuttomercatoweb.com, conform Prosport.

Meciurile din baraj:

Islanda - Croatia

Grecia - Romania

Ucraina - Franta

Portugalia - Suedia.

Grecia - Romania se va disputa pe 15 noiembrie, la Pireu, de la ora 21:45, in timp ce returul va avea loc pe "Arena Nationala", in data de 19 noiembrie, de la ora 21:00.