Grecia si Romania se vor lupta pentru calificarea la Mondialul din 2014, mansa tur urmand sa se joace vineri, 15 noiembrie. "Vom incerca sa invingem la zero. Trebuie sa inscriem de cate ori putem", a declarat Kostas Fortounis, international elen, citat de Mediafax. Meciul de la Pireu va fi LiveText pe HotNews.ro de la ora 21:45.

CM 2014, BraziliaFoto: fifa.com

''Va fi un meci greu pentru ambele echipe. Lucrul bun e ca avem experienta unor astfel de confruntari si cred ca daca suntem seriosi si organizati vom obtine un rezultat bun vineri, pentru a capata si mai multa incredere in perspectiva returului de la Bucuresti. Vrem sa castigam la zero, in astfel de meciuri e important sa fii concentrat de la inceput si pana in minutul 90.

Vom face tot ceea ce depinde de noi sa fructificam avantajul terenului propriu si sa castigam, nu are importanta cine va inscrie, important e sa ajungem in Brazilia. Trebuie sa castigam fara sa luam gol acasa, e foarte important'' - Fanis Gekas, citat de Nova Sports, conform Mediafax.

''Cred ca daca vom prinde o zi buna vineri, martea viitoare luptam in Romania pentru calificare. Vom incerca din rasputeri sa nu luam gol pe teren propriu si sa inscriem de cate ori vom putea. Avem jucatori foarte buni, suntem increzatori in fortele noastre. Despre adversar ne va spune antrenorul tot ce trebuie, dar dincolo de asta in primul rand trebuie sa ne concentram pe jocul nostru. Trebuie sa castigam la zero'' - Kostas Fortounis.

Grecia - Romania se va disputa pe 15 noiembrie, la Pireu, de la ora 21:45, in timp ce returul va avea loc pe "Arena Nationala", in data de 19 noiembrie, de la ora 21:00.