​Romania a intrat in linie dreapta cu pregatirea pentru barajul cu Grecia, tricolorii urmand sa se dueleze cu elenii pe 15 si 19 noiembrie. "Sper sa nu se vada absenta lui Vlad Chiriches. Pentru a ajunge la Mondial trebuie sa marcam", a declarat Victor Piturca, selectionerul primei reprezentative.

Victor PiturcaFoto: HotNews / Dan Popescu

"Toti baietii convocati sunt bine din punct de vedere medical, in afara de Vlad Chiriches. Dupa cum bine stiti, unii nu au jucat. Este o problema, dar asta e situatia. Trebuie sa ne adaptam.

Sper sa nu se simta lipsa lui Chiriches, iar cine va juca sa-l inlocuiasa cu succes. Ambele meciuri trebuie jucate la acceasi intensitate.

Ramane de vazut daca vom putea conta pe Vlad Chiriches in partida retur. Vlad va fi nevoit sa ia o pauza de cel putin sase zile, dupa fractura pe care a suferit-o. Nu m-a impresionat nimeni din stranierii care au evoluat in weekend.

In acest moment, nu am emotii. Acestea vor veni cu cat se va apropia ziua meciului cu Grecia. Strategia noastra nu este bazata doar pe aparare, vrem sa si atacam. Trebuie sa marcam, altfel nu putem ajunge la Campionatul Mondial. O echipa nu sta insa intr-un jucator, asta e adevarul", a declarat Victor Piturca intr-o conferinta de presa.

Romania va intalni Grecia pe 15 noiembrie (la Pireu - Stadionul Giorgios Karaiskakis ) si 19 noiembrie (Bucuresti - Arena Nationala).