Vlad Chirires va rata cele doua partide din barajul cu Grecia de calificare la Mondialul de fotbal din 2014, fostul stelist urmand sa fie inlocuit de Dragos Grigore (de la Dinamo), informeaza frf.ro.

Vlad Chiriches va rata meciurile cu GreciaFoto: HotNews / Dan Popescu

La meciul Tottenham - Newcastle din Premier League, Chiriches a fost schimbat la pauza, dupa ce a parasit terenul cu fata plina de sange. Fostul jucator al Stelei a fost diagnosticat cu fractura de piramida nazala. In aceste conditii, Chiriches va rata "dubla" cu Grecia din barajul de calificare la Mondialul din Brazilia.

Iata comunicatul de pe site-ul FRF:

"Din păcate, accidentarea suferită azi de Vlad Chiricheș în jocul de campionat, disputat de echipa sa, Tottenham Hotspur FC, nu îi va permite lui Vlad Chiricheș o recuperare suficient de rapidă pentru a juca în cele două meciuri de play-off pentru calificarea la Cupa Mondială FIFA 2014.

În atare condiții, selecționerul Victor Pițurcă a decis să renunțe la serviciile sale, înlocuindu-l cu dinamovistul Dragoș Grigore.

Tot în cursul serii zilei de azi, selecționerul a hotărât să nu-l mai cheme pe Gheorghe Bucur, drept care jocurile din 15 și, respectiv, 19 noiembrie a.c., vor fi abordate de 24 de jucători", se precizeaza pe frf.ro.

Romania va intalni Grecia pe 15 noiembrie (la Pireu - Stadionul Giorgios Karaiskakis ) si 19 noiembrie (Bucuresti - Arena Nationala).