Steaua va incerca sa obtina primele puncte din actuala editie a Champions League impotriva celor de la FC Basel. "E un meci foarte important pentru noi, probabil ultima sansa de a ne califica in primavara europeana. Daca vom invinge marti, vom putea avea sanse chiar si la locul doi", a declarat Laurentiu Reghecampf. Steaua vs FC Basel se va desfasura marti, 22 octombrie, si va fi LiveText pe HotNews.ro.

Laurentiu Reghecampf Foto: AGERPRES

Despre disputa cu FC Basel

"E un meci foarte important pentru noi, probabil ultima sansa de a mai reusi sa ne calificam in primavara europeana. Trebuie sa castigam, ca sa mai avem sanse de a prinde locul 3 sau, de ce nu, locul 2. Pana acum, in cele doua meciuri pe care le-am jucat, am primit foarte multe goluri, nu am reusit sa ne ridicam la valoarea competitiei, sa facem jocuri asa cum ne-am fi dorit. Suntem datori, in primul rand, fanilor nostri" - Laurentiu Reghecampf.

Despre fani

"Asa cum am spus-o de foarte multe ori, noi suntem mandri de fanii nostri, ii asteptam in numar cat mai mare si le vom multumi celor care vor fi pe stadion. In momentul de fata, Steaua nu are niciun avantaj. In aceasta competitie am primit 7 goluri si nu am reusit sa marcam. Trebuie sa ne concentram mult mai mult pe jocul nostru, anume sa reusim sa marcam, sa avem prestatii mult mai bune si sa reusim sa castigam primul meci. Prima sansa o au cei de la Basel, pentru ca au deja un meci castigat si sunt in fata noastra" - Laurentiu Reghecampf.

"Am avut foarte multe discutii la antrenamente, zi de zi, o sa incercam sa-i pregatim foarte bine pe jucatori, sa le dam toate informatiile necesare despre echipa lui Basel. O sa incercam sa jucam jocul nostru, sa fim agresivi, sa aducem in jurul purtatorului de balon doi-trei oameni, sa incercam sa recuperam mingea cat mai repede si cat mai departe de poarta noastra", a conchis Reghecampf.

Grupa E:

1 Schalke 6 puncte

2 Chelsea 3

3 FC Basel 3

4 Steaua 0.

Meciurile zilei:

Steaua - FC Basel

Schalke - Chelsea.