Alex Bourceanu a discutat, intr-o conferinta de presa, despre sansele Romaniei de a ajunge la barajul de calificare la Mondialul de fotbal din 2014. "Tinand cont ca Olanda este o echipa puternica si va juca la un nivel foarte bun, cred ca avem sanse mari sa mergem la baraj", a precizat mijlocasul Stelei.

Alexandru BourceanuFoto: AGERPRES

Despre meciul cu Andorra

"Va fi greu pana vom marca si sper s-o facem cat mai repede. Sunt aproape sigur ca ne vom concentra la maximum si vom castiga meciul (n.r. cu Andorra). Ar fi rusinos sa nu facem asta. Este un meci pe care ar trebui sa-l castigam fara probleme. Ideea e la scor, dar nu stiu daca vom reusi asta. Fara probleme, asta ar fi important. Tinand cont ca Olanda este o echipa puternica si va juca la un nivel foarte bun, cred ca avem sanse mari sa mergem la baraj" - Alex Bourceanu.

Despre sansele de calificare

"Sanse de calificare sunt foarte mari. Din punctul meu de vedere, daca Olanda joaca la un nivel bun in ambele meciuri, nu foarte bun, cred ca avem sanse uriase. Ei trebuie sa castige ca sa fie cap de serie si suntem ferm convinsi ca nu va fi niciun aranjament. Cred ca avem doua meciuri la indemana. Nu usoare, dar pe care putem sa le castigam" - Alex Bourceanu.

Despre meciul cu Estonia

"La meciul cu Estonia va fi o presiune foarte mare. Cu toate ca nu vom fi 100% la mâna noastra, va fi un meci decisiv. Din punctul meu de vedere sunt sanse foarte mari sa mergem la baraj. Acolo vom întâlni echipe de la nivelul nostru in sus. Nimeni nu doreste cu adevarat sa stie ce simtim noi. Lumea vrea ca noi sa ne comportam ca niste roboti. Ce ne place sau nu, asta nu intereseaza pe nimeni, deci nu e nicio scuza", a completat Alex Bourceanu.

Andorra - Romania (11 octombrie, ora 21:30)

Romania - Estonia (15 octombrie, ora 21:00).

Se vor mai disputa:

11 octombrie: Olanda - Ungaria, Estonia - Turcia

15 octombrie: Ungaria - Andorra, Turcia - Olanda.

Clasament:

1 Olanda 22 puncte

2 Ungaria 14

3 Turcia 13 (+7)

4 Romania 13 (+1)

5 Estonia 7

6 Andorra 0.