Chelsea s-a impus categoric in fata Stelei (4-0), dupa o partida pe care englezii au dominat-o categoric. "Am facut un meci perfect, din primul minut am stiut ca vom castiga. Am lasat o impresie buna", a precizat Jose Mourinho, antrenorul formatiei din Premier League.

Jose MourinhoFoto: HotNews / Dan Popescu

"Clar avem o pozitie mai buna dupa acest meci. Am lasat o impresie mai buna dupa ce în prima etapa am pierdut. Nu vreau sa ma gândesc la primul loc în grupa, acum totul e deschis, ma gândesc la calificare doar. Oricum urmeaza si meciurile dintre Steaua si FC Basel si nu se stie daca îsi vor împarti punctele sau una dintre ele va câstiga. Noi am facut un joc perfect, din primul minut am stiut ca vom câstiga. Sunt de multi ani în fotbal si am stiut asta. Pentru Steaua a fost mult mai dificil astazi, decât în Germania cu Schalke. Am controlat jocul în totalitate, ne-am aparat foarte bine si am atacat foarte bine. Au mai fost alte partide în acest sezon în care am jucat foarte bine, dar astazi am pus presiune 90 de minute si pentru asta sunt multumit" - Jose Mourinho.

Despre calificarea Stelei

"Calificarea Stelei depinde de meciurile cu FC Basel, atunci va sti pe ce loc poate termina grupa. Liga Campionilor este o competitie in care ai foarte mare nevoie de experienta. Eu le-am spus jucatorilor mei ca nu ne intereseaza Liga Europa, Liga Campionilor este competitia lui Chelsea. Astazi am jucat foarte bine in aparare si de acolo am putut dezvolta jocul" - Jose Mourinho.

Despre Mutu si Chivu

"Imi aduc aminte de Popescu, un adevarat gentleman, o adevarata personalitate, Adrian Mutu era un talent fantastic, poate cel mai bun din generatia sa, dar l-am cunoscut intr-un moment dificil al vietii sale, cand cariera sa aproape a fost distrusa. Cristian Chivu este un jucator special pentru mine, am trait cel mai frumos moment al carierei mele alaturi de el, desi si el a trecut printr-o perioada mai grea, cu operatia, suntem foarte apropiati, nu pot spune ca suntem ca fratii, dar avem un fel de relatie unchi-nepot. A, si l-am avut pe Timofte la Porto, un stangaci foarte bun" - Jose Mourinho.

Grupa E, rezultatele serii:

FC Basel - Schalke 0-1

Steaua - Chelsea 0-4

Clasament:

1 Schalke 6 puncte

2 Chelsea 3

3 FC Basel 3

4 Steaua 0.