​Dupa ce a pierdut pe propriul teren cu Basel, Chelsea a venit la Bucuresti cu gandul clar de a o invinge pe Steaua. "Vom juca mai bine decat am facut-o in Germania, contra lui Schalke",a precizat Laurentiu Reghecampf, antrenorul campioanei Romaniei. Steaua vs Chelsea va incepe la ora 21:45, urmand sa fie in direct pe TVR, Digisport 1, Dolcesport 1 si LiveText pe HotNews.ro.

Laurentiu ReghecampfFoto: HotNews / Dan Popescu

Echipe probabile:

Steaua: Tatarusanu - Georgievski, Szukala, Gardos, Latovlevici - Bourceanu, Filip - Ad. Popa, N. Stanciu, Cr. Tanase - Piovaccari. Antrenor: Laurentiu Reghecampf

Chelsea: Cech - Ivanovic, Cahill, David Luiz, Cole - Ramires, Obi Mikel - Schurrle, Oscar, Mata - Torres. Antrenor: Jose Mourinho

Parerile celor doi antrenori:

"Vom juca mult mai bine decat am facut-o in Germania, contra lui Schalke. Speram sa avem mult mai multa sansa cand vom avea ocazii de a marca. Cand adversarii nostri vor avea anumite situatii, trebuie sa ne comportam mult mai bine. Intalnim una dintre echipele favorite la castigarea Champions League, o echipa puternica, pe care noi am mai intalnit-o in Europa League, dar de data aceasta este cu totul altceva. Au alt antrenor, dupa pararea mea cel mai bun din lume.

Sunt sigur ca baietii nostri vor fi mult mai hotarati, mai concentrati, vom juca pe stadionul nostru si cu siguranta vor fi foarte multi fani. Impreuna cu ei speram sa avem parte de un rezultat pozitiv. Nu va ascund faptul ca vom trata altfel aceasta partida, din toate punctele de vedere. Vom incerca sa inchidem mijlocul terenului, sa blocam jucatorii lor de pasa. Majoritatea jucatorilor lor sunt foarte valorosi, ne dorim sa lasam cat mai putine spatii, sa fim foarte bine organizati si sa incercam sa ne punem in valoare calitatile ofensive" - Laurentiu Reghecampf.

"Sunt sigur ca Chelsea vine la Bucuresti sa castige. Pentru ei este foarte important sa se califice din aceasta grupa. Va fi mult mai dificil pentru noi. Nu cred ca Steaua este superioara lui Chelsea. Suntem o echipa omogena, care poate face fata acestor meciuri. Din toate punctele de vedere, Chelsea este peste Steaua, financiar, valoric si asa mai departe. Noi vom incerca, prin forta noastra colectiva, sa le punem anumite probleme. Sper sa reusim, asa cum am reusit si în aceasta vara. Sunt sigur ca maine seara (n.r. marti) vom reusi sa marcam, dar trebuie sa fim constienti ca intalnim o echipa foarte puternica" - Laurentiu Reghecampf.

Despre Steaua

"Steaua a aratat ca merita sa joaca in grupele Ligii Campionilor. Sunt sigur ca Steaua va castiga puncte in aceasta grupa pentru ca poate pune probleme oricarei echipe" - Jose Mourinho.

Despre jucatorii Stelei

"Nu sunt aici ca sa-i motivez pe jucatorii Steleii. Steaua este o echipa organizata, cu un antrenor bun. Este bine pentru jucatorii mei ca au pierdut in primavara, pentru ca acum suntem cu un pas inainte, acum ei stiu ca Steaua este o echipa buna" - Jose Mourinho.

"Steaua este aceeasi cu cea din primavara. Are aceiasi jucatori, acelasi antrenor, aceeasi structura si a pierdut doar un jucator important. Grupul este mai motivat dupa castigarea campionatului si mai experimentat. Chelsea are aceiasi jucatori, dar un alt manager, cu o alta filozofie. Am nevoie de timp pentru a-mi implementa strategia, de aceea nu suntem in varful clasamentului"- Jose Mourinho.

Despre starea gazonului de pe Arena Nationala

"Cu vremea nu poti face prea multe, dar stadionul are acoperis si exista conditii pentru a face un gazon bun. De acest lucru sunt raspunzatoare Steaua si UEFA"- Jose Mourinho.

Clasament:

1 Schalke 3 (3-0)

2 FC Basel 3 (2-1)

3 Chelsea 0 (1-2)

4 Steaua 0 (0-3).

Meciurile zilei:

FC Basel - Schalke

Steaua - Chelsea.