​Jose Mourinho a sustinut, luni, o conferinta de presa la "Arena Nationala", inainte de duelul cu Steaua din Champions League. "Steaua a aratat ca merita sa joace in aceasta competitie. Este o echipa organizata, cu un antrenor bun", a precizat tehnicianul lusitan. Steaua vs Chelsea se va disputa marti, 1 octombrie, de la ora 21:45.

Jose Mourinho, la BucurestiFoto: Hotnews

Despre Steaua

"Steaua a aratat ca merita sa joaca in grupele Ligii Campionilor. Sunt sigur ca Steaua va castiga puncte in aceasta grupa pentru ca poate pune probleme oricarei echipe" - Jose Mourinho.

Despre jucatorii Stelei

"Nu sunt aici ca sa-i motivez pe jucatorii Steleii. Steaua este o echipa organizata, cu un antrenor bun. Este bine pentru jucatorii mei ca au pierdut in primavara, pentru ca acum suntem cu un pas inainte, acum ei stiu ca Steaua este o echipa buna" - Jose Mourinho.

"Steaua este aceeasi cu cea din primavara. Are aceiasi jucatori, acelasi antrenor, aceeasi structura si a pierdut doar un jucator important. Grupul este mai motivat dupa castigarea campionatului si mai experimentat. Chelsea are aceiasi jucatori, dar un alt manager, cu o alta filozofie. Am nevoie de timp pentru a-mi implementa strategia, de aceea nu suntem in varful clasamentului"- Jose Mourinho.

Despre starea gazonului de pe Arena Nationala

"Cu vremea nu poti face prea multe, dar stadionul are acoperis si existaconditii pentru a face un gazon bun. De acest lucru sunt raspunzatoare Steaua si UEFA"- Jose Mourinho.

Despre Gigi Becali

"Il stiu de multi ani, dar nu stiu ce i s-a intamplat. Sper ca unde este acum se bucura de performantele Stelei. Ii urez sa fie fericit acolo unde este, sigur este mandru de jucatorii sai. E pacat ca nu se poate bucura de primul meci acasa in Liga Campionilor. Sper ca se va bucura de meci de la televizor" - Jose Mourinho.

A plecat nervos din conferinta de presa

"Este fantastic, pentru ca nu ma intrebati nimic de Juan Mata. Trei saptamani m-ati intrebat de Mata, de ce nu joaca. Acum ma intrebati de De Bruyne. Nu sunteti interesati de jucatorii care joaca, sunteti interesati doar de cei care nu joaca. A fost decizia mea. Nu mi-a placut cum a jucat cu Swindon si nici cum s-a antrenat. El ma cunoaste de noua ani (n.r. - aratand spre Frank Lampard) si stie ca mai fac greseli, dar incerc sa fiu corect tot timpul", a declarat Mourinho, inainte de a parasi sala de conferinte in mare viteza.