Echipa Sportul Studentesc a fost exclusa din campionatulul Ligii a II-a de catre Comisia de Disciplina a Federatiei Romane de Fotbal (FRF), urmand ca sezonul viitor sa fie inscrisa in Liga a III-a, informeaza FRF, conform Mediafax.

HotNews.roFoto: Hotnews

"In baza art. 79.9, coroborat cu art. 42.3 din Regulamentul Disciplinar, se hotaraste excluderea echipei de Liga a II-a, seria I, a SC FC Sportul Studentesc SA si retrogradarea ei, aceasta urmând sa participe în anul competitional urmator in campionatul categoriei inferioare, respectiv in Liga a III-a a Campionatului National organizat de Federatia Romana de Fotbal. In baza art. 79.9, coroborat cu art. 42.3 din Regulamentul Disciplinar, se sanctioneaza cu excluderea din competitie si retrogradarea echipelor de juniori A si B ale clubului Sportul Studentesc, urmand ca acestea sa participe in anul competitional urmator in campionatul categoriei inferioare", se arata intr-un comunicat al FRF.

Clubul din Regie are drept de recurs la aceasta decizie a Comisiei de Disciplina a FRF.

Comisia de Disciplina a FRF a luat aceasta masura, dupa ce a obligat gruparea Sportul Studentesc sa plateasca cheltuielile de organizare la partida cu Rapid CFR Suceava din campionatul trecut.

In luna iunie, Comisia a obligat Sportul Studentesc sa suporte cheltuielile de deplasare, cazare si masa ale gruparii moldave, in suma de 9.474 de lei, insa clubul bucurestean nu a facut acest lucru, astfel incat "alb-negrii" nu au fost programati la meciurile din acest sezon al ligii secunde.