Echipa Pandurii Targu-Jiu va debuta in grupele Europa League impotriva lui Dnepr Dnepropetrovsk, din Ucraina. Meciul de pe "Cluj Arena" va fi in direct pe Digisport 1, Dolcesport 1 si Protv si LiveText pe HotNews.ro de la ora 20:00.

Cristi PustaiFoto: AGERPRES

Echipe probabile:

Pandurii: Mingote - Ungurusan, Paraskevas, Erico, Momcilovic - Anton, Breeveld - Buleica, Eric, Nicoara – Diego Rubio. Antrenor: Cristi Pustai

Dnepr: Boiko - Fedetsky, Ceberiachko, Mazuch, Strinic – Konoplianka, Kankava, Rotan, Selezniov – Zozulia, Bruno Gama. Antrenor: Juande Ramos.

Pana sa ajunga in faza grupelor din Europa League, echipa pregatita de Cristi Pustai a eliminat formatiile Levadia, Hapoel Tel Aviv si Sporting Braga.

"Fiecare meci este special, mai ales acum cand am ajuns in grupele Europa League. Dnepr este o reprezentanta a unui fotbal de calitate unde apar echipe care fac meciuri bune in Europa. Fotbalul din Ucraina este peste cel din Romania. Dnepr are prima sansa, este echipa mai experimentata, dar pentru noi e bine ca nu avem presiune"- Cristi Pustai, antrenor Pandurii.

"Pandurii au eliminat Braga, deci ii vom lua in serios. Este o echipa puternica si complicata. Nu pot sa spun foarte multe despre jucatorii de acolo, obligatia mea este sa-i intrecem, sa fim mai buni decat ei, dar eu nu pot sa fac vreun comentariu in legatura cu jucatorii, cu ceea ce antrenorul a decis. Nu voi analiza echipa adversarilor, desi o cunosc bine" - Juande Ramos, antrenorul lui Dnepr.

Arbitru: Sascha Kever (Elvetia), ajutat de Raffael Zeder si Devis Dettamanti.

Grupa E, meciurile zilei (de la ora 20:00):

Fiorentina - Paços Ferreira

Pandurii - Dnepr.