Turcia a revenit in cursa calificarii pentru Campionatul Mondial de Fotbal din 2014, dupa ce a invins, scor 2-0, pe "Arena Nationala". "Victorie istorica la Bucuresti. Asteptati-ne in Brazilia, venim", a titrat presa turca, citata de Mediafax.

Caner Erkin respinge in bara mingea lobata de Tanase peste portarul VolkanFoto: HotNews / Dan Popescu

"Romania - Fatih 0-2. A venit sa reinvie o nationala moarta, iar sperantele pentru Brazilia au revenit. Multumim Fatih Terim, multumim baieti. Romania a jucat mai bine dupa pauza, a fost mai ofensiva, dar am avut puterea sa reactionam pe contraatac. Meciul se putea decide mai devreme, mai ales ca romanii au obosit dupa 70 de minute" - Fanatik.

"Burakula! In tara lui Dracula, ne-am jucat ultima sansa. Burak a marcat superb dintre doi romani si Romania a fost invinsa. Acum suntem in carti. Asteptati-ne in Brazilia, venim" - Fotomac.

"Victorie istorica la Bucuresti. Am castigat pentru prima oara in ultimii 3 ani de doua ori consecutiv in preliminariile pentru Euro sau Mondial. Ultima oara a fost in 2010, cand am invins Kazakhstan si Belgia" - Milliyet.

Clasament:

1 Olanda 22

2 Ungaria 14

3 Turcia 13 (+7)

4 Romania 13 (+1)

5 Estonia 7

6 Andorra 0.

Au mai ramas de disputat:

Estonia - Turcia

Andorra - Romania

Olanda - Ungaria

Turcia - Olanda

Ungaria - Andorra

Romania - Estonia.

Clasamentul locurilor doi:

1 Grecia 16

2 Franta 14

3 Islanda 13

4 Ucraina 12

5 Portugalia 11

6 Suedia 11

7 Croatia 11

8 Ungaria 11

9 Bulgaria 7.