Zona stadionului Arena Nationala, unde va avea loc marti seara meciul de fotbal Romania - Turcia, va fi supravegheata cu 90 de camere video amplasate in principalele intersectii rutiere, informeaza un comunicat de presa al Primariei Sectorului 2.

La finalul meciului, fluxurile de suporteri care vor pleca de la stadion vor fi monitorizate cu mare atentie atat de camerele video, cat si de patrulele auto si pedestre ale Politiei Locale a Primariei Sectorului 2, pentru a se interveni de urgenta in cazul in care vor exista tulburari ale ordinii publice.

Comercializarea bauturilor alcoolice in zona va fi interzisa intre orele 16.00 - 24.00, pentru desfasurarea in siguranta a meciului de fotbal.

Masura a fost luata in urma solicitarii Directiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucuresti si a fost transmisa tuturor agentilor economici care comercializeaza bauturi alcoolice in perimetrul delimitat de piata Eudoxiu Hurmuzachi, soseaua Mihai Bravu, soseaua Iancului, soseaua Pantelimon, bulevardul Chisinau si bulevardul Basarabia.

De la aceasta dispozitie sunt exceptate unitatile de alimentatie publica ce au si functiuni de cazare turistica si cele care au aranjamente privind organizarea unor evenimente stabilite anterior - nunti, botezuri, aniversari etc.

Cadrele Politiei Locale a Primariei Sectorului 2 vor verifica respectarea masurilor de interzicere a comercializarii bauturilor alcoolice si intervalul orar stabilit iar cei gasiti in neregula vor fi sanctionati cu amenzi contraventionale cuprinse intre 500 si 1.500 de lei si suspendarea functionarii spatiului comercial intre 10 si 30 de zile.