Accesul pe "Arena Nationala" pentru meciul Romania - Ungaria se va face incepand cu ora 18:00. Peste 1000 de jandarmi vor asigura masurile de ordine.

Arena NationalaFoto: Hotnews

* Accesul pe stadion se va face incepand cu ora 18:00

* Spectatorii nu au voie sa introducai n stadion bauturi alcoolice, materiale pirotehnice interzise de lege ori alte obiecte care pot pune in pericol securitatea participantilor la aceasta competitie sportiva.

* Spectatorilor le este interzis sa ocupe alte locuri decat cele prevazute pe documentele de acces, precum si refuzul eliberarii acestora la avertismentul verbal al reprezentantilor societatii specializate de protectie si paza sau al fortelor de ordine.

* Este interzisa afisarea de inscriptii care incita la ura nationala, rasiala, de clasa ori religioasa, la discriminari de orice fel si la violenta.

* Posesorii de bilete in "Tribuna Vest" vor avea acces pe la intrarea dinspre "Strada Maior Coravu".

* Posesorii de bilete in "Tribuna Est" si Peluze vor avea acces pe la intrarea dinspre Bd. Basarabia.

* Fanii maghiari vor intra in stadion dinspre Str. Pierre de Coubertin (conform Mediafax).

Romania - Ungaria (6 septembrie, ora 21:00)

Arbitru: Alberto Undiano Mallenco (centru), ajutat de Roberto Diaz Perez Del Palomar (asistent 1), Pau Cebrian Devis (asistent 2) si Carlos Clos Gomez (al patrulea oficial).

Romania - Turcia (10 septembrie, ora 21:00)

Arbitru: Svein Oddvar Moen (centru), ajutat de Kim Haglund (asistent 1), Frank Andas (asistent 2) si Ken Henry Johnsen (al patrulea oficial).

Grupa D, clasament:

1 Olanda 18 puncte

2 Ungaria 11

3 Romania 10

4 Turcia 7

5 Estonia 6

6 Andorra 0.