A mai ramas putin timp pana la meciul cu Ungaria, iar pregatirile pentru meci sunt in plina desfasurare. "In mod cert nu vor fi incidente la meciul cu Ungaria. Nu mai avem sanse daca vom pierde. Totul este pus la punct", a declarat Mircea Sandu, presedintele FRF. Partida Romania - Ungaria se va desfasura vineri, 6 septembrie, de la ora 21:00, pe "Arena Nationala".

Mircea SanduFoto: AGERPRES

Despre sansele de calificare

"Nu mai avem sanse daca pierdem cu Ungaria. Este un meci de care pe care, este meciul grupei. Jucatorii trebuie sa-si adune toate gandurile la acest meci. Nu este niciun haos la echipa nationala a Romaniei. Piturca este un tip extrem de disciplinat. Maghiarii pot face declaratii de incitare sau de incurajare a propriilor jucatori" - Mircea Sandu.

Despre organizarea meciului

"Speram ca prin daruire sa castigam meciul de acum. Din punct de vedere organizatoric am facut tot ce trebuia facut. In mod cert nu vor fi incidente la meciul cu Ungaria. Noi avem corespondenta permanenta cu federatia lor. La meciul tur s-au comportat exceptional, nu doar federatia lor, ci intreaga populatie din Budapesta. Trebuie sa demonstram ca suntem civilizati si ne putem primi oaspetii" - Mircea Sandu.

Despre Adrian Mutu

"Adi Mutu trebuie sa inteleaga ca peste tot exista superiori, iar peste el sunt Ravanelli si Piturca. Dupa declaratiile unor specialisti, Mutu nu este pregatit la ora actuala sa joace nici la Ajaccio si probabil Piturca a luat decizia corecta. Daca el va marca goluri sunt convins ca Piturca l-ar chema la prima reprezentativa" - Mircea Sandu.

Despre comportamentul pe stadion

"Suporterii celor doua echipe nu vor avea voie sa intre in stadion decat cu drapelul national al celor doua tari. Sunt interzise mesajele de orice fel" - Dumitru Dascalu, colonel Jandarmeria Romana.

Romania - Ungaria (6 septembrie, ora 21:00)

Arbitru: Alberto Undiano Mallenco (centru), ajutat de Roberto Diaz Perez Del Palomar (asistent 1), Pau Cebrian Devis (asistent 2) si Carlos Clos Gomez (al patrulea oficial).

Romania - Turcia (10 septembrie, ora 21:00)

Arbitru: Svein Oddvar Moen (centru), ajutat de Kim Haglund (asistent 1), Frank Andas (asistent 2) si Ken Henry Johnsen (al patrulea oficial).

Grupa D, clasament:

1 Olanda 18 puncte

2 Ungaria 11

3 Romania 10

4 Turcia 7

5 Estonia 6

6 Andorra 0.