Sandor Egervari, selectionerul Ungariei, a vorbit cu presa maghiara despre meciul Ungariei de la Bucuresti. "Trebuie sa jucam la victorie, cu toate ca fanii romani vor face o atmosfera infernala. Vom incerca sa ne concentram doar asupra jocului", a precizat Egervari. Meciul Romania - Ungaria va avea loc vineri, de la ora 21:00, pe "Arena Nationala".

Sandor Egervari, selectionerul UngarieiFoto: fifa.com

"Ne aflam in fata a doua partide deosebit de importante. Noi nu trebuie sa uitam ca orice s-ar intampla la Bucuresti, peste patru zile ne asteapta confruntarea cu Estonia. Asteptam cu nerabdare meciurile, fiindca suntem curiosi de capacitatile jucatorilor. Suntem intr-un progres vizibil.

Nu ma tem pentru jucatorii mei in meciul cu Romania, desi atmosfera stadionului din Bucuresti este una deosebita. Doar portarul Kiraly a mai jucat impotriva Romaniei, la Bucuresti, intr-un meci oficial. Obisnuim sa spunem ca este un meci de sase puncte, dar acesta este mai mult decat atat, cunoscand istoria celor doua tari.

Jucatorii trebuie sa poarte aceasta povara. Trebuie sa jucam la victorie la Bucuresti. Cei care nu au mai jucat la Bucuresti nici nu stiu ce ii asteapta. Fanii romani sunt capabili sa creeze o atmosfera infernala nu doar in stadion, ci si la hotel, in preziua meciului, doar cu scopul de a deranja linistea echipei. Trebuie sa ne asteptam la asa ceva. Indiferent de circumstante, noi trebuie sa ne concentram doar asupra jocului" - Sandor Egervari pentru Nemzeti Sport, citat de Prosport.

"Dupa trei ani de mandat, este visul multora sa ajungem la un turneu final. Pentru cei experimentati, aceasta este ultima sansa de a prinde o competitie majora si de a bifa un eveniment important intr-o cariera profesionala. Obtinerea locului secund este o misiune dificila, iar soarta barajului depinde de tragerea la sorti", a completat selectionerul Ungariei.

Romania - Ungaria (6 septembrie, ora 21:00)

Arbitru: Alberto Undiano Mallenco (centru), ajutat de Roberto Diaz Perez Del Palomar (asistent 1), Pau Cebrian Devis (asistent 2) si Carlos Clos Gomez (al patrulea oficial).

Romania - Turcia (10 septembrie, ora 21:00)

Arbitru: Svein Oddvar Moen (centru), ajutat de Kim Haglund (asistent 1), Frank Andas (asistent 2) si Ken Henry Johnsen (al patrulea oficial).

Grupa D, clasament:

1 Olanda 18 puncte

2 Ungaria 11

3 Romania 10

4 Turcia 7

5 Estonia 6

6 Andorra 0.