Mijlocasul echipei AS Saint-Etienne, Banel Nicolita (28 de ani), a fost imprumutat pana la finalul sezonului la formatia FC Nantes, a anuntat, luni seara, gruparea nou-promovata in Ligue 1, potrivit Mediafax.

Nantes are optiune de cumparare definitiva a internationalului roman in vara viitoare.

FC Nantes a mai anuntat ca l-a adus sub forma de imprumut pana la finalul sezonului pe atacantul francez al echipei VfB Stuttgart, Johan Audel, in varsta de 29 de ani. Cei doi fotbalisti vor fi prezentati oficial miercuri.

Prosport anunta pe surse ca fotbalistul roman Gabriel Torje va ajunge la un acord cu Espanyol Barcelona. Conform surselor ProSport, Gabriel Torje va ajunge la un acord cu Espanyol Barcelona in aceastsa seara. Internationalul roman urmeaza sa fie imprumutat de Udinese pentru un sezon, cu optiune de cumparare.

Desi toate informatiile aratau ca transferul fundasului central Varela de la Vaslui la Steaua a esuat, informatii de ultima ora oferite de Prosport spun ca transferul este totusi pe cale sa fie incheiat marti. Fundasul vasluian, plecat la actiunile nationalei Capului Verde, si-a dat acordul pentru trecerea la echipa ros-albastra.