Romania va evolua impotriva Ungariei si Turciei pe un gazon nou, suprafata de joc de pe "Arena Nationala" fiind schimbata. "Asteptam un stadion arhiplin. Gazonul arata exceptional, va fi o atmosfera fantastica", a precizat Mircea Sandu, presedintele Federatiei Romane de Fotbal.

Arena NationalaFoto: Constantin Barbu / HotNews

"Asteptam un stadion arhiplin (n.r. - la meciul cu Ungaria), ma astept ca nivelul jocului sa fie unul bun si in urma victoriei stadionul sa fie din nou plin la meciul cu Turcia. Gazonul a fost schimbat, l-am vizitat dimineata (n.r. luni), am fost pe teren si arata excepţional, mai trebuie schimbate cateva scaune care au fost deteriorate la meciul Stelei, dar se va rezolva totul in doua zile. Sunt convins ca va fi o atmosfera excepţionala", a declarat Mircea Sandu, citat de Mediafax.

Romania - Ungaria (6 septembrie, ora 21:00)

Arbitru: Alberto Undiano Mallenco (centru), ajutat de Roberto Diaz Perez Del Palomar (asistent 1), Pau Cebrian Devis (asistent 2) si Carlos Clos Gomez (al patrulea oficial).

Romania - Turcia (10 septembrie, ora 21:00)

Arbitru: Svein Oddvar Moen (centru), ajutat de Kim Haglund (asistent 1), Frank Andas (asistent 2) si Ken Henry Johnsen (al patrulea oficial).