Romania se va duela in urmatoarea perioada cu Ungaria si Turcia (preliminarii Campionatul Mondial de Fotbal din 2014), iar selectionerul a dezvaluit planurile pentru aceasta "dubla". "Calculele sunt simple, ne dorim sase puncte pentru a nu sta la mana rezultatelor", a precizat Victor Piturca.

Victor PiturcaFoto: HotNews / DP

"Avem nevoie de victorie pentru a trece in fata Ungariei. Sunt jucatori care nu au inca echipa: e vorba de Marica, el este insa bine din punct de vedere fizic. Jucatorii din campionatul intern au dat dovada de o anumita oboseala, in special cei de la Steaua si Astra. Cu siguranta isi vor reveni pana la meciul cu Ungaria.

Nu trebuie sa existe momente de relaxare, chiar daca vom conduce pe tabela. Nu cred ca suporterii maghiari se vor face auziti, vor fi doua-trei mii de unguri contra peste 50.000 de romani.

Nu ma intereseaza discutiile lui Marica cu Steaua sau cu alta echipa, eu sper sa joace undeva. De astazi (n.r. luni), baietii vor intra in febra meciului. Voi avea o discutie cu ei si vom incepe antrenamentele de motivare. Ei sunt insa constienti de importanta acestui meci.

Echipa Ungariei dispune de jucatori foarte valorosi. Calculele sunt simple: ne dorim sase puncte. In acest fel, nu vom sta la mana altor rezultate", a declarat Victor Piturca intr-o conferinta de presa.

Partida Romania - Ungaria se va disputa vineri, 6 septembrie, pe "Arena Nationala", de la ora 21:00, urmand sa fie LiveText pe HotNews.ro.

Romania vs Ungaria:

Arbitru: Alberto Undiano Mallenco (centru), ajutat de Roberto Diaz Perez Del Palomar (asistent 1), Pau Cebrian Devis (asistent 2) si Carlos Clos Gomez (al patrulea oficial).