Jose Mourinho nu a ratat ocazia de a se lua de UEFA (dupa ce a pierdut Supercupa Europei in favoarea lui Bayern), tehnicianul portughez fiind de parere ca forul european ii pregateste mereu arbitraje speciale. "Supercupa a fost ucisa de arbitru, nu poti sa dai cartonas rosu daca iubesti fotbalul", a precizat antrenorul portughez.

Minge de fotbalFoto: Dppi/Joaquin Corchero / Zuma Press / Profimedia

"Am o experienta fantastica in a avea un eliminat in meciurile din cupele europene. Asa ca a trebuit sa ma adaptez. A trebuit sa-mi pregatesc jucatorii astfel incat si in inferioritate sa atace si sa-si creeze oportunitati de a marca. Cred ca a contat mult experienta mea de a ramane in 10. Un arbitru englez ar fi oprit meciul la acea faza si i-ar fi spus lui Ramires: «Nu ai voie sa mai faultezi, altfel vei fi eliminat», iar jucatorilor lui Bayern: «Nu mai incercati sa provocati! Jucati corect»" - Jose Mourinho la conferinta de presa, citat de gsp.

"Daca iubesti fotbalul, nu ucizi o astfel de finala acordand al doilea galben pentru un astfel de fault. Au fost multe alte galbene pe care arbitrul nu le-a dat. A fost un fault clar de galben al lui Dante chiar in fata mea, dar arbitrul nu l-a avertizat.

Am jucat de doua sau de trei ori împotriva Barcelonei cu un om eliminat. Am fost la Inter si intr-o semifinala de Champions League am jucat o ora in 10 oameni, tot impotriva Barcelonei. Am plecat la Real Madrid, unde din nou am avut eliminat intr-o semifinala. Acum am revenit la Chelsea si sunt din nou in aceasta situatie, sa am jucator eliminat. Trageti voi concluziile. Sînt ghinionist. Atat", a completat Jose Mourinho.

Bayern Munchen - Chelsea 7-6 (dupa loviturile de departajare).