Gicu Grozav (23 de ani) va fi transferat la Terek Groznîi, Petrolul urmand sa primeasca in schimbul internationalului roman putin peste doua milioane de euro, dupa cum a precizat Dan Capra, directorul general al formatiei din Liga 1.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Da, interesul este real, suntem in negocieri pentru vanzarea lui Grozav. Noi ne-am inteles cu Terek, mai trebuie sa se inteleaga si Gicu. Dar va pot spune ca nu e vorba de o suma de 2,5 milioane de euro, ci un pic peste doua milioane de euro", a declarat Dan Capra, directorul general al Petrolului, pentru gsp.ro.

"Azi-dimineata (n.r. miercuri), la antrenament, mi s-a cerut sa-l scuz, ca trebuie sa mearga sa rezolve lucrurile. Daca se va concretiza transferul lui Grozav, vom aduce repede 3-4 jucatori, sper ca de luni, cand incepem un nou stagiu de pregatire, sa fie cu noi. Avem in probe mijlocasi de picior stang si fundasi. Nu stiu daca Grozav va fi lasat sa joace joi, am cerut permisiunea, dar mi-au zis ca nu, fiindca vor sa-l puna sa joace in campionat. Cluburile s-au inteles, jucatorul s-a inteles, trebuie sa treaca vizita medicala, insa nu e stabilit inca 100%", a declarat Cosmin Contra intr-o conferinta de presa.

Dupa ce a pierdut in tur cu scorul de 5-1 in fata celor de la Swansea, Petrolul are sanse mici de calificare in faza grupelor din Europa League.