​Steaua si Tottenham s-au inteles in privinta transferului jucatorului Vlad Chiriches la formatia de pe "White Hart Lane", campioana Romaniei urmand sa incaseze aproximativ 9,5 milioane de euro. Victor Becali, agentul fotbalistului, a precizat si salariul pe care il va avea Chiriches in Anglia: 1,2 milioane de euro pe stagiune.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Vlad va semna cu Tottenham pe cinci ani. Nu dau atatia bani pentru un contract pe o durata mai mica. 1,2 milioane de euro pe an vi se pare un salariu mic pentru un jucator de 23 de ani? Sunt o multime de jucatori in Premier League care joaca pe mult mai putini bani. Toata lumea se uita la salariul lui Rooney...

Insa daca Tottenham ar da salarii de patru-cinci milioane de euro, ar trebui sa aiba un buget de 400-500 de milioane. Daca jucatorul va semna dupa vizita medicala, inseamna ca-i convine salariul", a declarat Victor Becali pentru Ziarul Ring.

De-a lungul carierei, Vlad Chiriches a evoluat pentru International Curtea de Arges (2008-2010), Pandurii Targu-Jiu (2010-2012) si Steaua Bucuresti (2012-prezent).