Treisprezece suporteri polonezi, veniti la Bucuresti pentru meciul Steaua - Legia Varsovia, au fost dusi, miercuri, la politie, dupa ce asupra lor s-au gasit materiale pirotehnice, cutite si substante interzise, anunta GSP.

Unsprezece suporteri au fost dusi la sectia 21, iar doi la Biroul de Combatere a Crimei Organizate si Antidrog (BCCOA).

Jandarmeria a organizat un filtru la intrarea in Bucuresti de pe autostrada A1, fiind oprite toate masinile cu numar de Polonia si fanii controlati.

"La un control asupra unor suporteri polonezi au fost gasite materiale pirotehnice si explozive ascunse in rucsacuri, in incaltaminte si in obiecte de vestimentatie. Asupra unui suporter a fost descoperit un cutit si o cagula, iar asupra altora s-au gasit citeva tigari cu substante interzise, cel mai probabil cannabis.

Urmatorul pas va fi conducerea lor catre sectiile de politie, unde li se vor intocmi acte de constatare pentru infractinile de port ilegal de arme, material explozibil si substante interzise", a declarat purtatorul de cuvint al Jandarmeriei, Georgian Enache.

Cei mai multi dintre suporterii polonezi vin la Bucuresti cu microbuze, autocare si autoturimse proprii. Tot miercuri, doua aeronave cu fani polonezi au aterizat la Aeroportul International Henri Coanda.