UEFA a aprobat solicitarea Stelei de a se tine un moment de reculegere inaintea startului partidei cu Legia Varsovia, programata astazi, de la ora 21.45, pe Arena Nationala din Bucuresti, in memoria fostului jucator al "ros-albastrilor" Costica Stefanescu, decedat marti.

Managerul FC Steaua, Mihai Stoica, a anuntat, pe contul sau de facebook, ca jucatorii antrenati de Laurentie Reghecampf vor evolua cu banderole negre pe brate la partida cu campiona Poloniei, potrivit Mediafax.

"Desi exista o mare strictete legata de countdown, UEFA a aprobat solicitarea noastra de a tine un moment de reculegere in memoria fostului jucator al Stelei si capitan al echipei nationale. Totodata, in semn de respect, jucatorii nostri vor evolua cu banderole negre in aceasta partida. Am avut privilegiul sa-l cunosc bine pe acest fost mare fotbalist, pe acest om de o rara noblete sufleteasca. Dumnezeu sa te odihneasca in pace, capitane", a postat Mihai Stoica.

Partida Steaua Bucuresti - Legia Varsovia are loc miercuri de la ora 21.45 pe Arena Nationala, in prima mansa a play-off-ului Ligii Campionilor.

Costica Stefanescu a incetat din viata, marti seara, la varsta de 62 de ani, dupa ce s-a aruncat de la etajul 5 al Spitalului Militar din Capitala. El suferea de o boala incurabila.

Fostul capitan al Craiovei Maxima si al echipei nationale, Costica Stefanescu (62 de ani), supranumit "ministrul Apararii", s-a nascut la 26 martie 1951, la Bucuresti, si si-a inceput cariera de fotbalist la Steaua, unde si-a facut junioratul in perioada 1965-1969. El a debutat in prima divizie la Steaua in 1969, echipa pentru care a evoluat pana in 1973, apoi s-a transferat la Universitatea Craiova, unde a cunoscut cele mai mari performante, ca fundas central si libero.