Tehnicianul Mircea Rednic a declarat, sambata seara, dupa victoria din meciul cu Viitorul Constanta, scor 2-1, ca se desparte pe cale amiabila de gruparea CFR Cluj, calificand colaborarea sa cu gruparea clujeana drept "un mariaj care nu a reusit".

Mircea RednicFoto: standard.be

"Ne despartim pe cale amiabila, nu am ce sa reprosez nici domnului Paszkany, nici jucatorilor. Eu am antrenat echipa, nimeni nu mi-a facut echipa... Eu niciodata nu mi-am dat pantalonii jos nici in fata actionarilor nici pentru jucatori. Am invatat multe in aceste luni cat am stat la echipa asta. Multumesc suporterilor. Mi-as fi dorit sa stau pe banca si la meciul cu Steaua, dar asta e. A fost un mariaj care nu a reusit", a spus Rednic la Dolce Sport, citat de Mediafax.

Mircea Rednic se afla la conducerea tehnica a echipei CFR Cluj din luna iunie.

Formatia CFR Cluj a invins, sambata, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (1-0), echipa Viitorul Constanta, intr-un meci din etapa a patra a Ligii I, in care clujenii au ratat un penalti. Golurile invingatorilor au fost marcate de Batin '36, '75. Pentru Viitorul a inscris Gavra '51.