Tehnicianul Laurentiu Reghecampf a declarat sambata, intr-o conferinta de presa, ca in momentul de fata nu exista in Romania o echipa care sa poata puna probleme Stelei, cu atat mai putin adversara din etapa a patra a Ligii I, Dinamo.

Laurentiu Reghecampf Foto: AGERPRES

"Ne dorim foarte mult sa castigam meciul, iar acest lucru se va intampla. Le promit eu fanilor care iubesc Steaua, iar celorlalti profesionisti din fotbalul romanesc le transmit un singur lucru: Steaua este o echipa foarte puternica, nu foloseste niciun fel de vitamine, substante interzise, ci doar antrenamente. Imi doresc foarte mult sa ne respectam, sa nu ne jignim.

Respect ce inseamna Dinamo, dar cand vad astfel de declaratii imi dau seama ca nu am cu cine sa discut. Sunt oameni prea mici, cand vad declaratiile antrenorului sau patronului. Vor fi 40.000 de oameni la meci, doar daca vor fi 25.000 de stelisti. Probabil ca vor fi 40.000 de dinamovisti doar daca tin mainile sus. Este un meci special, dar vom castiga doar trei puncte. Nu exista echipa in Romania in momentul de fata care sa poata puna probleme Stelei, cu atat mai putin Dinamo. Anul trecut am dorit doi jucatori de la Dinamo, pe Nica si Alexe, si acum au ajuns in Serie A. Inseamna ca ne pricepem", a spus Reghecampf sambata, potrivit Mediafax.

Antrenorul Stelei a precizat ca fostul jucator dinamovist Adrian Cristea face parte din lotul pentru meciul de duminica. "Adrian Cristea este in lotul de 18 pentru jocul de maine si vom vedea daca va juca. Probabil ca va fi injurat, dar sper sa fie ovationat de fanii Stelei atunci cand va marca impotriva lui Dinamo", a adaugat Reghecampf.

Reghecampf considera ca Steaua nu a avut ghinion la tragerea la sorti a play-off-ului Ligii Campionilor, in urma careia s-a stabilit ca va intalni echipa poloneza Legia Varsovia. "Steaua nu a avut ghinion la tragerea la sorti, intalnim doar una din cele cinci echipe calificate in play-off. Toate au valoare. E foarte important ca jucam impotriva campioanei Poloniei, o echipa buna, cu stadion frumos si cu spectatori. Consider ca ambele echipe au sanse egale. Nu ne facem probleme, vom incerca sa castigam cele doua meciuri", a afirmat tehnicianul.

Derbiul Dinamo-Steaua, din cadrul etapei a IV-a a Ligii I, se va disputa duminica, de la ora 21.30, pe Arena Nationala.