Dumitru Dragomir a vorbit, in cadrul unei conferinte de presa, despre intreg scandalul provocat in Liga 1 de retrogradarea Rapidului. "Am luat prostia in brate, asta e. TAS a gresit grav, LPF nu are nicio implicare si nu a gresit nimic", a precizat presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal. Cu o zi inainte, Mircea Sandu (presedintele FRF) precizase ca nu se simte vinovat pentru ultimul scandal din fotbalul romanesc.

Dumitru Dragomir (foto arhiva)Foto: Hotnews

"Am luat prostia in brate, dar nu eu am condus sedinta CEx, Mircea Sandu a facut asta. Trebuie sa luam o decizie atenta, nu avem voie sa incalcam regulamentele, altfel de desfiinteaza. Eu nu o sa incalc niciodata regulamentele.

Barajul a fost perfect legal, mai ales ca si Concordia si Rapid nu au facut nici o opozitie. TAS a gresit grav. Rapidul nu s-a aparat si a gresit grav. FRF nu s-a aparat si a gresit grav. LPF nu are nici o implicare si nu a gresit nimic", a declarat Dumitru Dragomir.

"Regulamentele noastre spun ca trebuie sa avem 18 echipe in Liga I si 34 de etape. Am respectat asta. Existau doua variante, dar sindicatele au venit cu propunerea barajului si toata lumea a fost de acord, deoarece raspunderea trecea la ei, nu la noi. Mircea Sandu spune ca nu a votat in Adunarea Generala pentru acest baraj. Eu am votat, in spiritul regulamentului. Meritul sportiv primeaza in orice colt al lumii".

"Situatia actuala este cauzata de Viorel Duru, care face dosarele dupa cum crede el, de asta am ajuns de râsul lumii. Nu sunt suparat pe Mircea Sandu ca a sugerat ca suntem incompetenti. Este seful meu, dar sunt suparat ca nu a spus vreodata o vorba buna despre mine. Eu am fost mereu în echipa lui, poate el nu a considerat asta. Cred ca este influentat de oamenii din jurul lui. Noi avem ROAF, unde scrie ca trebuie sa fie 18 echipe. Nu ne jucam cu anexe",a completat Dumitru Dragomir.